Recent streaming problem: Video not found
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 41 to 43 of 43
  1. #41
    OS Supporter
    marwello's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Roanoke, VA
    Posts
    25
    Otaku Lvl
    5
    Thanks
    24
    Thanked 7 Times in 6 Posts

    Default

    I've not had the vids fail to play, but I'm getting a database error when I try to check the inbox for recent notices. Is that related to what ever is going on with the vids?

  2. #42
    Sleepy Web Developer
    1stKaiser's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dallas/FTW, Texas
    Posts
    154
    Otaku Lvl
    6
    Thanks
    33
    Thanked 182 Times in 58 Posts
    Blog Entries
    3

    Default

    Quote Originally Posted by marwello View Post
    I've not had the vids fail to play, but I'm getting a database error when I try to check the inbox for recent notices. Is that related to what ever is going on with the vids?
    They are unrelated. The database error could be due to OSv3 website testing.

  3. The Following User Says Thank You to 1stKaiser For This Useful Post:

    marwello (05-17-2019)

  4. #43
    Junior Member DakuTatsu's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    colorado
    Posts
    13
    Otaku Lvl
    6
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    so it started yester day i could not watch any videos so i messes with my browser setting no change on video i wiped browser history cach and more no change the ping 4 sent 0 recived 4 lost even after dns flush

    on browser setting flash player is on for OS cookies r on i updated flash player re wiped cookies etc no change and ive tried all the video servers
    Last edited by DakuTatsu; 10-02-2019 at 08:22 PM.


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •