+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    OS Regular Biak911's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    123
    Otaku Lvl
    6
    Thanks
    6
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Default BENCOS is failing on me!!

    I need help I'm trying to encode this anime I'm trying to upload, but when I tested it out all that came out on the screen was the color gray then after a few seconds it had a problem with the VLC player...I need help...Like tell me the usual set up to set up an anime in BENCOS or suggest another encoder....thanks very much ^_^

  2. #2
    Dabilish-sensei


    dab117's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Singapore
    Posts
    455
    Upload
    267 Video(s)
    Otaku Lvl
    6
    Thanks
    40
    Thanked 99 Times in 45 Posts

    Default

    Did you read the thread on how to upload? Cause if you did and follow the instructions properly, it shouldn't have given you any problems. I'm using windows 7 by the way, to avoid any possible compatibility issues that you might be occurring if you used the same OS as me.

  3. #3
    OS Lurker Novus's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Philippines
    Posts
    103
    Otaku Lvl
    5
    Thanks
    5
    Thanked 14 Times in 14 Posts

    Default

    refer to this thread. instructions are here. http://otaku-streamers.com/community...-How-to-upload

  4. #4
    Dabilish-sensei


    dab117's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Singapore
    Posts
    455
    Upload
    267 Video(s)
    Otaku Lvl
    6
    Thanks
    40
    Thanked 99 Times in 45 Posts

    Default

    But since he is BENCOS already, I suspect that he have read the thread. Just follow the settings in the thread, it is very clear.

  5. #5
    Uploader

    IrishMonkee's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    413
    Upload
    1518 Video(s)
    Otaku Lvl
    7
    Thanks
    0
    Thanked 35 Times in 31 Posts

    Default

    Details people! Your trying to encode this anime...super! Now what anime are you trying to encode? What group did the ep your trying to encode? What is the file extension? Does it have soft subs or hard coded subs? Does the file have 2 audio streams? Did you encode the file before trying to encode it with Bencos? Which version of Bencos are you using? What settings are you selecting?

    The more detail you provide the easier it is for us to help you. The thread Novus provided is a good place to start. Also with specifics we might be able to see whats going wrong or replicate the issue.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts